Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Idén is körbefutja a megyét Tóth László futónagykövet

A Idén is körbefutja a megyét Tóth László futónagykövet. A Megyefutás alkalmával útja rengeteg Békés megyei települést érint és a 13 nap alatt és több mint hétszáz kilométert tesz majd meg.

Az 6. megyefutás szervezése a célegyenesbe ért és Tóth László futónagykövet is készen áll arra, hogy nekivágjon a nagy kihívásnak. Az esemény sajtótájékoztatóján a futónagykövet, Kiss Tibor alpolgármester, Bíró Csaba bizottsági elnök és Zalai Mihály a Békés Megyei közgyűlés elnöke is kiemelte, hogy mennyire fontos a mindennapi mozgás életünkben. A Megyefutás célja is az, hogy erre hívja fel a figyelmet.

A több mint 700 kilométer megtétele alatt Tóth László nem egyedül fut, hiszen az utóbbi években rengetegen csatlakoztak hozzá hosszabb-rövidebb távokon. Sokan úgy gondolják, hogy a futás a fiatalok sportja, azonban a futónagykövet szerint ez nem így van, amit a saját történte is jól példáz.

Tóth László elmondta azt is, hogy bármikor, bármilyen szakaszon csatlakozhatnak hozzá a mozogni vágyók, nincs verseny, nincs eredményhirdetés. A lényeg az, hogy együtt fussanak le egy adott szakaszt. Az 6. Megyefutás április 1-én rajtol el Békéscsaba főtéréről, majd összesen 68 település érintésével az indulás után 13 nappal érkezik vissza a megyeszékhelyre, április 14-én.

GallériaVideó

Új hozzászólás