Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Győzött a BRSE hazai pályán a Nyíregyháza ellen

Győzött a BRSE hazai pályán a Nyíregyháza ellen, amivel életben tartotta a döntőbe jutási esélyét a Női röplabda szuperliga rájátszásában.

Az előző évek tündöklése után az idei év valamivel halványabban sikerült a BRSE számára, melyet jól mutat a Nyíregyháza csapata elleni idei mérleg. A 2017-18-as tavalyi szezonban a két csapat összesen 7 mérkőzést játszott egymás ellen a bajnokságban, ezek közül a BRSE 6-szor győzött és csak egyetlen vereséget szenvedett, összesen 7 szettet veszítve. A pontokat tekintve 529-et szereztek a lányok a nyíregyházi 371-el szemben. Az idei szezonban a párharc teljesen megfordult, öt liga meccsből ötöt elvesztett a BRSE és mindössze kilenc szettben bizonyultak jobban a nyírségieknél. Az öt mérkőzés alatt 473 pontot szereztek a nyíregyháziak és 421-et a BRSE. Ezzel a nem túl biztató előjellel kezdtek neki a lányok az elődöntő második mérkőzésének. A Békéscsabai Sportcsarnok egy igazi sportarénává változott, hiszen a haza szurkolók kiváló hangulatot teremtettek. Az első szettben fej-fej mellett haladtak a csapatok, pont pontot követett, ám egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt kialakítani.

A játékrész végén Bodnár Dorottya kiváló szerváinak köszönhetően végül sikerült a csabaiaknak megnyerni a szettet. A második etapban sokkal dominánsabb volt a BRSE. 21-13-ra is vezettek a lányok, ami után kisebb hullámvölgy következett, azonban végül 25-22-re abszolválták ezt a játékrészt.

A záró szettben ismét jól játszott a BRSE és hét ponttal kerekedett felül a hitehagyott nyíregyházi csapaton.

GallériaVideó

Új hozzászólás