Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Gasztronómiai rendezvényt szervezett a Békés Megyei Kano Judo SE

Gasztronómiai rendezvényre várta a vendégeket, az egyesület sportolóit és szüleiket a Békés Megyei Kano Judo SE. A hangulatos eseményen egyaránt jól érezték magukat a fiatalok és idősebbek.

A már hagyománnyá vált rendezvényre idén mintegy százan érkeztek, melyen szó esett arról, hogy 2018-ban a hazai több mint kétszáz egyesület között a Kano Judo SE a pontversenyben az előkelő tizenharmadik helyen végzett. Gyáni János, az egyesület vezetője elmondta, hogy az idei év is jól kezdődött a számukra, hiszen az országos bajnokságokon már három aranyérmet nyertek. Az elért sikerek mögött nagyon sok munka van.

A csabai judosok egy igazi kis közösséget alkotnak – emelte ki Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. A kemény edzések és a szorgalom mellett az egyesület versenyzői közti kapcsolat és a jó hangulat is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fiatalok kiváló eredményeket érjenek el a különböző versenyeken.

A városi sportcsarnokban nem a legjobbak a feltételek az edzésmunkához. Így a Magyar Judo Szövetség jelentős anyagi támogatásával létesítményfejlesztést valósíthat meg az egyesület 2020-ban.

A Judo Szövetség jóvoltából jövőre százmilliós támogatással, és húsz milliós eszközvásárlással egy több mint 300 négyzetméteres termet alakítanak ki a megyeszékhelyen a Kano Judo SE versenyzői számára.

GallériaVideó

Új hozzászólás