Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Idén ismét elindult és újra körbefutja a megyét Tóth László futónagykövet

Idén ismét elindult és újra körbefutja a megyét Tóth László futónagykövet. A Megyefutás alkalmával útja rengeteg Békés megyei települést érint és a 13 nap alatt több mint hétszáz kilométert tesz majd meg.

Békéscsaba főterén gyülekeztek a futóközösség tagjai, akik elkísérték az első napon Tóth Lászlót. A futónagykövet elmondta, hogy nagyon várta a rajtot. Felkészült a következő tizenhárom napra, és reméli, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzájuk. A Megyefutásnak idén már hatodik alkalommal vágott neki Tóth László, aki tizenhárom nap alatt több települést érintve futja körbe Békés megyét.

A futónagykövet elmondta, hogy a tervek szerint hárman futják majd végig a távot. Általában naponta öt és félórát fut, a legkisebb napi táv mintegy negyvenöt kilométer, a legnagyobb több mint hatvan kilométer lesz. Hozzátette, hogy számít arra, hogy minél többen csatlakoznak majd hozzá az egyes településeken.

A program fontos célja, hogy népszerűsítsék a mozgást és az egészséges életmódot. Különösen a fiataloknak szeretnének üzenni ezzel a futással és meggyőzni őket arról, hogy a mai rohanó világunkban fontos, hogy rendszeresen sportoljunk, hiszen csak így tudunk megfelelni a kihívásoknak.

A futónagykövethez bármikor, bármilyen szakaszon csatlakozhatnak a mozogni vágyók, a lényeg az, hogy együtt fussanak le egy adott szakaszt. Tóth László a tervek szerint április 14-én érkezik vissza majd a megyeszékhely főterére.

GallériaVideó

Új hozzászólás