Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Megharagudott rá, regisztrálta egy partnerkereső oldalon

Személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert egy nő fényképével létrehozott egy profilt egy internetes partnerkereső oldalon. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Internetes hirdetésre hivatkozva vette fel a kapcsolatot az egyik közösségi oldalon egy férfi egy békéscsabai nővel. A nő nem regisztrált semmilyen társkeresőn, nem tudott róla, hogy a fényképe fent van egy ilyen weboldalon. A történtek után feljelentést tett a rendőrségen. Kiderült, hogy egy ismerőse, aki megharagudott rá, az egyik közösségi oldalon lévő profiljáról lementette a képeket, majd egy becenévvel és bemutatkozással együtt feltette a partnerkereső oldalra. A férfi kihallgatásán elismerte, hogy regisztrálta a nőt, amit később megbánt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 46 éves békéscsabai férfit személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. július 19-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Galléria

Új hozzászólás