Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megyében történt

Előállítások a balesetmentes napon.

Békés megyében 2019. július 22-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. július 22-én előállítottak egy 17 éves békéscsabai fiatalembert, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A fiú ellen kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás indult, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Köröstarcsán, 2019. július 22-én este egy férfi vita közben rányitotta az ajtót élettársára. Az idős nőt az ajtó úgy meglökte, hogy elesett és súlyosan megsérült. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság testi sértés miatt büntetőeljárást indított.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. július 22-én, Medgyesegyháza külterületén. Egy kistraktort vezető férfinál lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon két újabb mérés eredménye is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Galléria

Új hozzászólás