Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hat órán belül elfogták a pénztárcatolvajt

A pulton felejtette egy nő a pénztárcáját egy füzesgyarmati élelmiszerboltban. Egy férfi meglátta és ellopta a tárcát benne több százezer forinttal. A rendőrök 6 órán belül elfogták, így a tulajdonos visszakapta a pénzét.

Ellopták egy nő pénztárcáját 2019. július 22-én 15 óra 30 perc körül Füzesgyarmaton, egy élelmiszerboltban. Az idős nő a pulton felejtette a tárcát, majd mikor észrevette, hogy nincs meg, már hiába kereste. Miután bejelentést tett a történtekről a rendőrségen, a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei azonnal elkezdtek információkat gyűjteni. A helyi körzeti megbízott és a nyomozók 6 órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A 46 éves füzesgyarmati férfit otthonából állították elő. Megtalálták nála a pénztárcát benne több mint 300 ezer forinttal, amit visszaadtak a nőnek. A férfi ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

Galléria

Új hozzászólás