Újabb sportegyesületek mutatkoztak be Békéscsaba főterén a Sporthétfő alkalmával

Újabb sportegyesületek mutatkoztak be Békéscsaba főterén a Sporthétfő alkalmával. Az érdeklődők a többi között különböző harcművészeteket, valamint labda- és ügyességi játékokat próbálhattak ki.

Már több mint egy hónapja vette kezdetét az idei sporthétfő esemény, amely hétről-hétre igyekszik megmozgatni Békéscsaba- és környéke lakóit. A program során a helyi sportegyesületek képviseltetik magukat és nyújtanak rövid betekintést tevékenységükbe. Ezen a héten újabb sportszervezetek mutatkoztak be, köztük az 1992-ben alakult Viharsarok BUDO Sport Egyesület, ami a többi között aikido-, taekwondo-, és capoeira bemutatóval készült az érdeklődőknek.

Az újonnan bemutatkozó egyesületek mellett, visszatérő sportágak is képviseltették magukat a délutáni eseményen. A Békéscsabai Darts Sportegyesület már nem először látogatott ki a rendezvényre, hiszen nem titkolt céljuk a toborzás és a leendő tehetségek felfedezése.

Különböző labdajátékokkal és szabadidős sportokkal képviseltette magát a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa, amely számos sportág összefogója. A szervezet több békéscsabai tagklubot is képvisel és az év folyamán minden sportágban bonyolít le szabadidős versenyeket.

A következő sporthétfő legközelebb augusztus 5-én lesz Békéscsaba főterén, ahol várhatóan újabb 5 egyesület ad majd ízelítőt tevékenységéből a sportolni vágyóknak.

GallériaVideó

Új hozzászólás