Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Rendszámcsere után büntetőeljárás

Összetört és fémhulladékként leadott autó rendszámát tette fel egy másik kocsira egy férfi Békéscsabán. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. július 23-án 9 óra körül Békéscsabán, a Könyves Kálmán utcából előállítottak egy 19 éves férfit. Személygépkocsit vezetett és az autón egy olyan magyar rendszám volt, amit nem arra a járműre adtak ki. Kihallgatásán elismerte, hogy korábban volt egy ugyanolyan márkájú autója, mint amivel a rendőri intézkedéskor közlekedett, de azzal balesetet szenvedett, totálkárosra törte. Miután fémhulladékként eladta, a rendszámát és a forgalmi engedélyét nem adta le. Vásárolt egy angol honosságú autót és rátette a magyar rendszámot. A férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés miatt büntetőeljárás indult.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. szeptember 30-án továbbította az ügyészségre.

Galléria

Új hozzászólás