Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Kiemelkedő teljesítmény a Mesterfokú Tornászbajnokságon!

A 2019. október 24-27-ig tartó három napos megmérettetésen, Győr városában megrendezett Mesterfokú Tornászbajnokságon,  nagyszerű eredményeket értek el kiváló tornásznőink.

Szerenkénti döntőben a 21 esztendős válogatott versenyzőnknek, Makra Noéminek gerendán az 1. helyezést, felemás korláton a 2. helyezést, illetve egyéni összetettben még a 3. helyezést is sikerült elérnie! Ezeket a nagyszerű eredményeket Noéminek egy versenysorozat folyamán sikerült elérnie, így rengetek munka és kemény edzés áll mögötte!

Továbbá büszkék vagyunk 16 esztendős tornászunkra, Szujó Hannára is, akinek ugráson a 3. helyezést, talajon a 4. helyezést, mindemellett egyéni összetettben a 6. helyezést sikerült elérnie. A lányok a 13 induló versenyzőből állhattak dobogóra!

Nem utolsó sorban pedig csapatban is indultak a Torna Club Békéscsaba tornászai, ahol Sándor Roxána Lilinek, Szabó Mónikának és Szujó Hannának az együttes munkájával a 4. helyezést sikerült elérnie!

Büszkék lehetünk, hisz a lányaink helyt álltak ezen a bajnokságon is!

Nincs megállás!

Galléria

Új hozzászólás