Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Karácsonyi Angyalok

Idén is elindult a Karácsonyi Angyalok névre hallgató akció, amelynek célja, hogy egy kisebb ajándékkal szebbé varázsolják a kárpátaljai háború sújtotta magyar gyermekek ünnepét, akik nagyon szegény körülmények között élnek.

Ismét szárnyakat bontanak a Karácsonyi Angyalok! Idén is szeretnének minél több kárpátaljai rászoruló gyermeket meglepni egy-egy Szeretet-Csomaggal! A békéscsabai Bonnyai Sándor évek óta visz ajándékokat hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeknek. A gyermekekkel foglalkozó intézmények, munkahelyi és egyházi közösségek már elkezdték készíteni a csomagokat.

A Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Óvodában került sor arra a sajtótájékoztatóra, ahol a gyermekek maguk is összeállítottak egy-egy csomagot, amit majd elküldenek a szegény gyerekeknek. Seben Pálné az óvoda vezetője mondta el, miért tartják fontosnak, hogy a gyerekeket bevonják ebbe a kezdeményezésbe.

Az idei év újdonsága, hogy nem cipősdobozokba, hanem átlátszó celofán tasakokba várják a szeretetcsomagokat. Békés megyében december 13-ig különböző gyűjtőhelyeken lehet leadni az adományokat.

GallériaVideó

Új hozzászólás