Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett

Segédmotor-kerékpárt vezetett ittas állapotban és jogosítvány nélkül egy férfi Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. november 24-én 10 óra után néhány perccel Békéscsabán, a Munkás utca és a Schweidel József utca kereszteződésében. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrség büntetőeljárást indított ellene. Emellett a rendőrjárőrök helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték a békéscsabai férfit, mert nincs vezetői engedélye.

Az ittas járművezetés miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. november 29-én átadta a Békéscsabai Járási Ügyészségnek.

Galléria

Új hozzászólás