Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Legyél te is rendőr!

Bevásárlóközpontban és iskolákban várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai.

Békés megyében az elkövetkezendő napokban több helyszínen is tartanak tájékoztatót a rendészeti képzésekről a rendőrség munkatársai. Békéscsabán, a Csaba Centerben 2019. december 4-én 11 órától 14 óráig működik információs pont. Ezt követően, 2019. december 7-én a Békéscsabai Szakképzési Centrum három tagintézményébe látogatnak el a rendőrök. A Nemes Tihamér Gépészeti, Informatikai és Rendészeti Szakgimnáziumban, valamint a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumban 9 órától 11 óráig, a Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolában 11 órától 12 óráig állnak a hivatásos szolgálat iránt érdeklődő diákok rendelkezésére. Ugyanezen a napon, 2019. december 7-én Békésen, a Szegedi Kis István Református Gimnázium és Szakgimnáziumban lesz pályaorientációs nap, amelyen 11 és 12 óra között a tanulók, illetve szüleik a rendészeti képzésekről is tájékoztatást kaphatnak. Gyulán, a Göndöcs Benedek Középiskola és Kollégiumban, 2019. december 12-én tartanak pályaorientációs napot, amelyen 9 és 12 óra között ott lesznek a rendőrök is. Szintén 2019. december 12-én 11 órától 14 óráig Békéscsabán, a Csaba Centerben is várják az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Végül 2019. december 14-én 9 és 12 óra között a Békéscsabai Szakképzési Centrum Nemes Tihamér Gépészeti, Informatikai és Rendészeti Szakgimnáziumában lehet tájékoztatást kérni a rendészeti képzésekről, a jelentkezés feltételeiről.

Akik a tájékoztatókon nem tudnak részt venni, a rendőrség honlapján és a Facebookon is részletes tájékoztatót találnak a rendőrség feladatairól, a rendőrök munkájáról és a képzésekről. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon is fogadják az érdeklődőket, a 66/ 523-700-as telefonszámon, a Humánigazgatási Szolgálatnál várják a jelentkezők hívását.

Galléria

Új hozzászólás