Újabb öt autóbuszra került baleset-megelőzési témájú grafika

Tovább folytatja az együttműködést a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Volánbusz Zrt., és újabb öt autóbuszra került baleset-megelőzési témájú grafika, a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Művészeti Szakgimnázium grafikus tanulóinak jóvoltából.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Volánbusz Zrt.-vel együttműködve még a szeptemberi tanévkezdéskor indított útjára egy olyan iskolabuszt, melynek oldalán baleset-megelőzéssel kapcsolatos rajzok és feliratok láthatók. Ezt a kezdeményezést továbbfolytatva, most újabb öt autóbuszt láttak el baleset-megelőzési témájú grafikával.

Az autóbuszok hátuljára elhelyezett figyelemfelhívó rajzok a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Művészeti Szakgimnázium grafikus diákjainak munkáját dicsérik. A tanulók osztályfőnökük felhívására csatlakoztak az akcióhoz, az elkészített alkotásaikra pedig egyúttal érdemjegyet is kaptak.

A kezdeményezésben résztvevő felek részéről elhangzott, hogy nem zárkóznak el az együttműködés jövőbeni folytatásától.

A mostani kezdeményezésnek köszönhetően az öt autóbusz közül egy békéscsabai helyi járatra, valamint további 4 helyközi, vidékre közlekedő járatra került baleset-megelőzési grafika, ezzel is megyeszerte felhívva a figyelmet a biztonságos közlekedésre.

GallériaVideó

Új hozzászólás