Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Dorka remekbeszabott külföldi premierje

A Zelen Jama Open a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) egyik jelentős korosztályos versenye, melyet a hétvégén immáron tizenkettedik alkalommal rendeztek meg a szlovéniai Ljubljanában. A Torna Club Békéscsaba nem először küldi el legtehetségesebb tornászait, a 2002-esek azonban első ízben jártak ott.

Szujó Dorka nagy bravúrt ért el, hiszen 50,750 ponttal négy évfolyam (1999—2002) összevetésében is a mezőny fölé tudott nőni. Szabó Mónika 43,500 egységgel 17. lett a svájci, orosz, szerb, horvát, bosnyák versenyzőket kiállító 41 fős mezőnyben.
— Nagy várakozás előzte meg a ljubljanai eseményt, hiszen a lányok most először utazhattak külföldi versenyre — mondta Zsilinszki Tünde edző, aki Petrovszki Pállal készítette fel a tornászreménységeket. — Három lányt neveztünk be, de csak ketten versenyeztek, mert Katona Barbara megsérült. Ennek fényében különösen nagy meglepetés volt még számunkra is, hogy a csapatversenyben 94,250 ponttal megszereztük a második helyet. A szervezők arra is odafigyeltek, hogy ne csak a tornáról szóljon minden, ezért a csoportot elvitték egy kis városnézésre. A gyerekek megnézhették az óvárost és a várat is.

Galléria

Új hozzászólás