Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hírek Békés megyéből

Medgyesegyházán szabálysértés miatt, Vésztőn pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. január 17-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Medgyesegyházán, a Kossuth Lajos térről, 2020. január 17-én 13 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy szegedi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 59 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. január 17-én 10 óra körül elfogtak egy vésztői férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök ezért Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 
 

 

 

Galléria

Új hozzászólás