Hírek Békés megyéből

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt történt előállítás Békéscsabán és Kétegyházán.


Békés megyében 2020. január 18-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. január 18-án 0 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Bartók Béla úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A békéscsabai férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Kétegyháza külterületén, 2020. január 18-án 17 óra körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A kétegyházi férfinél kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. Az autót a férfi a tulajdonos engedélye nélkül használta, ezért is büntetőeljárás indul ellene.

Galléria

Új hozzászólás