Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Makra Noémi remekelt a cottbusi Világkupán!

A csabaiak fiatal tornásza kiválóan szerepelt a németországi Cottbusban rendezett Világkupa-versenyen. A Torna Club Békéscsaba versenyzője gerendán aranyérmet nyert, felemás korláton a 3., míg korláton a 4. helyen végzett.

Makra Noémin már a felemáskorlát bemelegítésénél is látszott, hogy nagyon magabiztosan érkezett a viadalra. Gyakorlatát is ennek szellemében adta elő, magas kiviteli pontszámot is kapott rá. Összpontszáma 14,275 lett, ezzel pedig a dobogó harmadik fokára állhatott. Ezt követően az Unyatinszki-házaspár tanítványának mindkét ugrása jól sikerült, a másodikban volt egy apró megingás, így 14,012 ponttal a negyedik helyen végzett.

A vasárnapi gerenda fináléba a selejtezőből az 5. helyen, 13,733 ponttal jutott be a 17 éves tornász. Ezen a szeren Makra volt a legpontosabb a nyolcas mezőnyben, hiszen 13,925 pontot kapott,és megnyerte a versenyt. Mellette az orosz Marija Harenkova és a román Andrea Munteanu állhatott fel a dobogóra.

Új hozzászólás