Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Elindult a Tavaszi Fesztivál

Palya Bea lemezbemutató koncertjével indult az idei évi Tavaszi Fesztivál Békéscsabán. Az énekes előadóművész 11 új dallal várta a közönségét, amelyben a hagyomány és a modern témák is felszínre kerülnek. Az összművészeti esemény 3 héten át kínál majd felfrissülést a kultúrára vágyóknak.

A  Tavaszi Fesztivál szervezői több mint 10 éve azon fáradoznak, hogy a hasonló, budapesti rendezvényhez kapcsolódóan évről évre színvonalas összművészeti fesztivállal köszöntsék a kikeletet. Az eseménysorozat nyitónapján Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet igazgatója üdvözölte a közönséget, aki köszöntőjében elmondta, a harmónia, a minőség és a sokszínűség fonódik össze a következő hetekben.

A 13. békéscsabai Tavaszi Fesztivál mind a 24 napjára minimum két kulturális esemény jut, így a programok palettáján szerepel a színház, a tánc, előadások és beszélgetések neves művészekkel, kiállítások, versmondás vagy éppen könyvbemutató. Herczeg Tamás, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgató-helyettese kiemelte, számos programra ingyenesen látogathatnak el az érdeklődők, de emellett igen alacsony jegyárakat sikerült beállítani, hiszen 600 és 1500 forint között lehet belépőt váltani a különböző programokra.

Külön ajándék a békéscsabai közönség számára, hogy az elsők között hallhatta élőben Palya Beától és zenekarától legújabb lemezük dalait. Az énekesnő tervei között szerepel, hogy ezzel az összeállítással bejárják majd a hazai és a külföldi színpadokat. Palya Bea hozzátette, ez egy új felállás, de az eddigiek alapján nagyon jól érzik magukat a koncertek és a próbák alkalmával.

A bő három héten át tartó, sokrétű programoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja számítását a Csabagyöngye Kulturális Központban, valamint a társrendezők révén biztosított különböző helyszíneken.

Szerkesztő: Balázs Anett

Operatőr: Benke Éva

Új hozzászólás