Folytatódnak a munkálatok a Bartók Béla úton

Keddtől szakaszosan ugyan, de újra korlátozzák a forgalmat a Bartók Béla úton.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az országos szinten 34 milliárd forint összértékű útfelújítási munkálatai során felújítja a 444-es főút békéscsabai, Bartók Béla úti szakaszát. A munkálatok során keddtől korlátozásokra számíthatnak a közlekedők - tudatta hétfőn közleményében Pécsi Norbert Sándor kommunikációs osztályvezető.

Keddtől, március 18-tól folytatódnak a 444-es főút Békéscsaba belterületi szakaszának, a Bartók Béla útnak a felújítási munkálatai, a Petőfi utca és a Szabadság tér között. A rekonstrukció idején a becsatlakozó utcák kanyarodó forgalmát maximum 5-10 percre korlátozza a kivitelező. A felújítás a burkolat teljes felületű lemarásával kezdődik, ez a tervek szerint a hét végéig tart majd. A munkálatok teljes időtartama alatt a jelzőlámpák sárga villogó üzemmódban működnek, ezért az itt autózóktól fokozott óvatosságot kérnek a szakemberek. A marás után az újraaszfaltozási feladatok várhatóan március 24-től indulhatnak el.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében arra kéri a közlekedőket, hogy, aki teheti, kerülje el a felújításban érintett útszakaszt.

Új hozzászólás