Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Sikeres hangolás a mezei OB-ra

Több versenyen is jól szerepeltek az elmúlt napokban a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club kiválóságai. A versenyzők célkeresztjében már a vasárnapi mezei OB lebeg.

Kácsér Zita diadalmaskodott a március 15-én, Pestszentlőrincen rendezett 8 kilométeres utcai futóversenyen, ráadásul kiváló időeredménnyel. Tóth László a lengyelországi Radomban szintén biztató teljesítményt nyújtott, ami a 3.helyet jelentette neki a 10 kilométeres viadalon.

A ciprusi Limassolban megrendezett nemzetközi versenyen március 16-án, népes mezőnyben indultak a békéscsabai klub atlétái. A nehéz pályán, szeles időben és nagy mezőnyben a legnagyobb sikert Nagy Tamás maratonista könyvelheti el, hiszen az idei legjobb magyar eredménnyel a 2. helyen ért célba.

 

A klub 36 versenyzővel képviselteti magát március 23-án, vasárnap a 2014-es Országos Mezei Bajnokságon, Pestszentlőrincen. Az edzők pozitívan tekintenek a megmérettetés elé, hiszen érmeket és jó helyezéseket várnak a sikeres felkészülést maguk mögött tudó atlétáktól.

Szerkesztő: Kovács Dávid

Új hozzászólás