Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Megfojtotta édesanyját egy gyulai férfi

Vádemelési javaslattal lezárult a nyomozás annak a 39 férfinak az ügyében, aki tavaly novemberben vetett véget édesanyja életének.

V. Lóránd tavaly november 25-én látogatóba ment Gyulára, édesanyjához és megérkezését követően beszélgetni kezdtek. A férfi eközben támadt rá a 60 éves nőre, megütötte és fojtogatni kezdte, melynek következtében a nő életét vesztette. A rendőrséget az időközben a házhoz érkező családtagok értesítették. A segélyhívásra kiérkező rendőrök a gyanúsítottat előállították, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya pedig őrizetbe vette a férfit, és kezdeményezte előzetes letartóztatását, melyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt.

Az ügyben indított nyomozás lezárult, V. Lóránd ellen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést. Az ügy iratait a rendőrség a Békés Megyei Főügyészségre továbbította- tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Új hozzászólás