Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Tizenhatan a kick-box válogatottban

A Szent István téren mutatkoztak be a megye legjobb harcosai.

Békéscsabán, a Szent István téren a nyár folyamán, hétfőnként sportprogramokat láthatnak a város lakói. A Sporthétfő keretében azok a békéscsabai sportegyesületek, szakosztályok tartanak bemutatókat, nyilvános edzéseket, akiknek a tevékenységét a város támogatja. Az első hétfőn a Békéscsabai Lakótelepi SE szakosztályai léptek tatamira, illetve a dobogóra. Ennek keretében először a Lakótelepi SE All-Style Karate és Kick-box Szakosztálya szerepelt. A szakosztály nyilvánosan, a dobogón mutatta be azokat a válogatott versenyzőit, akik szeptemberben, a WAKO Junior és Kadett kick-box Világbajnokságán az olaszországi Riminiben képviselik a magyar nemzeti színeket.

Gregor László, a szakosztály vezetője egyesével szólította a dobogóra válogatottakat, akik egy rövid páros küzdelmi gyakorlattal is színesítették a showt. Természetesen a szakosztály kérte is a nézőket és az önkormányzatot arra, hogy anyagilag is támogassa a kiutazást, ami nem kis anyagi megterhelést jelent a klubnak és a szülőknek egyaránt, hiszen tizenhat versenyző utazik a világbajnokságra, akik elkezdték a felkészülést. Több súlycsoportban is a csabaiak adják mind a két válogatott versenyzőt.

Az utánpótlás világbajnokságra a következő békéscsabai sportolók vívták ki az utazás jogát:

Point-fighting, Kadet 1 korosztály:
Fiúk:
28 kg - Stumpf Márk
Lányok: 
28 kg - Hegedűs Hanga
32 kg - Leszkó Kitti
47 kg - Kovács Barbara, Kürti Bonita

Point-fighting, Kadet 2 korosztály:
Fiúk:
42 kg - Czár Tibor, Viczián Roland
47 kg - Hrabovszki Donát
57 kg - Szentpéteri Bence, Sallay Gábor
69 kg - Bálint Zoltán, Szász Kristóf
+69 kg - Opauszki Dávid
lányok:
55 kg - Ronyecz Fanni

K-1 szabályrendszer, Junior:
60 kg - Mármarosi Patrik
63,5 kg - Kádas Gábor

A csapat kísérő edzői: Debreczeni Dezső, Haba József és Hricsovinyi Károly.

Galléria

Új hozzászólás