Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hat békéscsabai atléta a válogatottakban

A csabaiak az Országos Bajnokságon nyújtott teljesítmény alapján képviselhetik a nemzeti színeket.

Az Országos Bajnokságokon több békéscsabai atléta, több korosztályban is kivívta eredményével és helyezésével, hogy válogatott viadalokon ott legyen a magyar csapatban.  

Július 4-én Budapesten, az Ikarus pályán az ifjúsági korosztály számára indított Magyar-Cseh-Szlovák válogatott viadalt. Ezen a versenyen Tóth Sándor tanítványa Novák Natália 1500 m-en képviseli a magyar színeket.  

Július 5-én a szlovéniai Slovenj Gradecban öt nemzet junior versenyzői csapnak össze. A magyarok mellett a horvátok, a csehek, a szlovákok és a szlovénok szerepelnek majd itt. Erre a megmérettetésre szintén Tóth Sándor versenyzői kaptak meghívót meggyőző teljesítményeikkel. Koléner Viktória 1500 m-en, Dobra Viktor 3000 m akadályfutásban képviseli hazánkat. Viktor az elmúlt évben ezen a viadalon egyéni csúccsal, 9:20,0-as idővel diadalmaskodott.  

Július 12-én a csehországi Ostravában egy U23-as viadalon három békéscsabai atléta képviseli a magyar színeket. A mieink a cseh, a lengyel és a szlovák együttessel mérhetik össze tudásukt. Itt Tóth Sándor két tanítványa jut szóhoz. Váczi Lili 800 m-en, míg Gregor László 1500 m-en futhat majd. Mellettük Erdős Péter versenyzője, Kovács Miklós 200 m-en és a 4x100m-es váltóban kap bizonyítási lehetőséget.

 

Galléria

Új hozzászólás