Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Atléták Szanazugban

Futás, sorversenyek, vizeslufidobás és élő trambulinról vízbeugrás is helyet kapott a fiatal csabai atléták hétvégi táborában.

Sok-sok játék és sport jellemezte a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club utánpótlás csoportjának bentlakásos nyári táborát a hétvégén, a szanazugi Ifjúsági Üdülőközpontban. Augusztus 8. és 10. között rendezett táborban azok a 6-13 éves korú gyerekek vettek részt, akik évközben a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club edzéseire járnak. A szanazugi napok reggeli tornával indultak, aztán jöttek a különböző csapatversenyek, ahol a gyerekeknek az edzéseken nem megszokott feladatokkal is meg kellett birkózniuk. Volt sok futás, röplabda, tollasozás, asztalitenisz, de elkészítették a hely térképét is, amelynek alapján elrejtett „kincseket” találhattak. A nagy melegben sikert arattak a vizes lufi versenyek, így a célba dobás, valamint a másik csapat tagjainak „lehűtése” is teszett a fiataloknak. Természetesen egy nap sem telhetett el strandolás nélkül, ahonnan visszaérve a tábortűz mellett készíthette el mindenki a saját virslis lángosát, sült kolbászát és szalonnáját.

– Hetente háromszor, kedden és csütörtökön délután, illetve szombaton délelőtt tartunk edzést a Tünde utcai atlétikai pályán vagy a futófolyosón. Az edzéseken, versenyeken kevés idő van arra, hogy jobban megismerjék egymást a gyerekek, itt viszont a sport mellett jókat beszélgettünk, és az is kiderült, hogy a futáson, dobáson kívül még ki miben jó. Sok olyan pillanat volt, ami mosolyt csalt az arcunkra. Elemi erővel tört fel, hogy milyen jó is gyereknek lenni, és milyen jó, amikor sok-sok baráttal körülvéve egy jó közösségben lehetünk, mozoghatunk, versenghetünk. Remélem, lesz még lehetőségünk hasonló élményeket adni a gyerekeknek – mondta Budai Zoltán utánpótlás edző, a tábor vezetője, aki hozzátette, hogy augusztusban a 6-13 éves korú gyerekek – a Buda Cash Békéscsabai Atlétikai Clubnak köszönhetően – díjmentesen vehetnek részt az edzéseken. Kedden és csütörtökön 17.30 és 19 óra, szombaton 8.30 és 12.00 óra között, vagyis bárki elmehet a Tünde utcai pályára, hogy felfedezze magában az atlétát.

További információ az edzésekről Budai Zoltántól kérhető a zoltan.budai.87@gmail.com e-mail címen és a 20/238-1620 telefonszámon.

Galléria

Új hozzászólás