Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Bajnokok a főtéren

Az idei nyár egyik új kezdeményezéseként a főtéren mutatkozhattak be a megyeszékhely sportegyesületei és különböző szakosztályai. A Sporthétfő elnevezésű rendezvénysorozatba a bajnok békéscsabai röplabdások is bekapcsolódtak, de ezen az alkalmon mutatkozott be a csapat legújabb igazolása, a szerb Lana Dabics is.

A viharsarki lányok ezúttal a megújult főtéren felállított pályán játszottak. Ez nem mindennapi esemény, de a szervezők célja az volt, hogy a város klubjait közelebb hozzák a lakosokhoz. A Sporthétfő a bajnok számára is jó lehetőség, hogy újra találkozzanak azokkal, akik a szezon során értük szorítanak.

- Amikor megkaptuk a felkérést, már akkor tudtuk, hogy örömmel fogadjuk el, hiszen itt az augusztus, elkezdődött a felkészülés, itt bemutatkozhatnak az új játékosok is, a szurkolók találkozhatnak kedvenceikkel, valamint információt kaphatnak az előttünk álló szezonról, úgyhogy ezért nagyon fontosnak tartjuk ezt a kezdeményezést – fogalmazott Baran Ádám, a klub elnöke.

Mint arról korábban beszámoltunk, a csapat az elmúlt héten kezdte meg a felkészülést az új idényre. A békéscsabaiak liberója, Molcsányi Rita is örült, hogy újra a társakkal lehet, így ő is nagy lelkesedéssel vetette magát a munkába.

- Egész jó állapotban tért vissza mindenki, már július óta dolgozunk, megkaptuk az egyéni edzésprogramokat, úgyhogy azt csináltuk, most pedig augusztus 4-től a közös munka kezdődött meg – mondta el kérdésünkre a csapat egyik kulcsembere.

A békéscsabaiak kerete folyamatosan épül, hiszen az előző héten Ivana Radonjic csatlakozott a csapathoz, most pedig egy újabb szerb játékos, a 22 éves válogatott, Lana Dabics érkezett a gárdához.

- Nagyon örülök, hogy itt folytathatom a pályafutásom, most érkeztem, és rögtön bekapcsolódok a felkészülésbe, mivel fiatal játékos vagyok, úgy gondolom, hogy jó lehetőség arra, hogy fejlődjek, remélem több fronton is jó teljesítményt tudunk nyújtani majd a szezonban – árulta el az új szerzemény.

A Sporthétfőn az egész BRSE-család megjelent, hiszen az utánpótlás csapatok játékosai is a főtéren népszerűsítették a városban már eddig is kedvelt labdajátékot. 

Szerkesztő: Kovács Dávid
Operatőr: Bucsai Ákos

GallériaVideó

Új hozzászólás