Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Baji két századra az ezüstéremtől

A csabai gátfutó országos csúccsal 4. az Eb-n.

Baji Balázs az elődöntőből 13.31-es országos rekorddal lépett tovább, ezen pedig a fináléban tovább tudott javítani, remeklése azonban nem hozott érmet. Az orosz Szergej Subenkov viszonylag nagy előnnyel nyerte meg a versenyt, a többi dobogós helyről viszont csak milliméterek döntöttek. Baji a negyedik Pascal Martinot-Lagarde-dal azonos idővel ért célba, a harmadik Dimitri Bascou – aki a felvételek alapján átlépett a magyar futó sávjába – egy, az ezüstérmes William Sharman két századdal volt gyorsabb nála.

- Bosszankodhatnék is az egy század miatt, de nem szabad elfelejteni, hogy ez a papírforma - nyilatkozott az MTI-nek Baji Balázs. Hozzátette, igyekezett élvezni a döntő minden pillanatát, s egy jót versenyezni.

Azért küzdelmes verseny volt ez, a mellettem futó francia Martinot-Lagarde-dal néha össze is ütődött a kezünk, de ez benne van a gátfutásban. Sikerült fejben nagyon odatennem magamat, egy ilyen eredményért dolgoztunk egész évben – mondta Baji.

A Békéscsabai AC sportolója később megtudhatta, hogy nem ötödik, hanem negyedik lett, miután Dimitri Bascout kizárták.

Galléria

Új hozzászólás