Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Súlyos balesetek és körözött férfi elfogása Békés megyében

Körözték azt a hajléktalan férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. március 28-án 9 óra 20 perc körüli időben fogtak el. A 36 éves S. Pétert elfogása után a rendőrök a Békés megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Két súlyos személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2014. március 28-án a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. Csabaszabadi külterületén 7 óra körüli időben egy motorkerékpárral közlekedő férfi az úttest széléről felrepülő fácánnak ütközött és elsődleges információk szerint súlyos sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén 17 óra körüli időben két kerékpáros ütközött össze. A balesetben egyikük elvesztette az egyensúlyát, elesett és az elődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Gyula Közúti Határátkelőhelyen 2014. március 28-án 3 óra 25 perc körüli időben kilépésre jelentkezett C. Huseyin török állampolgár. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a 35 éves férfi beutazási és tartózkodási tilalom hatálya alatt áll. A határrendészek helyszíni bírság kiszabása után a személyt kiléptették Romániába.

forrás:police.hu

Új hozzászólás