Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Ez volt a Harcosok Éjszakája

A kétegyházi küzdősport gálán bemutató, edző és gyakorló mérkőzéseket tekinthettek meg a nézők.

A szervező önkormányzat külön kérése, illetve a sport szövetségekkel való egyeztetés után a K3 szabályrendszer volt mérvadó a vegyes szabályrendszer küzdelmeinél. A nagyobb uncia számú védőfelszerelés és a technikák megfelelő korlátozása hozzájárult, hogy a kb. 5-600 néző kemény, de sérülésmentes gyakorló meccseket láthatott.

Összesen 15 mérkőzés zajlott le az est során, amelynek fénypontja a legnagyobb érdeklődést övező, a könnyűsúlyú K3 nyolcas torná volt, ahol pár órán belül három meccset kellet vívni a harcosoknak. Az est során színvonalas taekwondo hard-contact, illetve K1-es bemutató mérkőzések is zajlottak. A Gála fődíját a nyolcas torna bajnoka, Kristóf Bálint, a Békéscsabai East Warrior versenyője vihette haza, míg a második Micura Róbert, a Fuji Team harcosa lett. A Gála legeredményesebb csapatának a Kétegyházi Fuji Total Fight Team bizonyult.  

A rendezvényen budapesti, szegedi, szeghalmi, túrkevei, vésztői,körösladányi, kétegyházi, eleki és medgyesegyházi harcosok is ketrecbe léptek.

 

Galléria

Új hozzászólás