Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Két arany Riminiből

Összesen 11 éremnél járnak a Békés megyei harcosok a kick-box vb-n.

A pénteki első Békés megyei érdekeltségú döntőben Stumpf Márk lépett pástra, és igen meggyőző fölénnyel győzta le ellenfelét, megszerezve ezzel a Debreczeni Team első aranyérmét. Laurincz Péter következett, aki bizony semmivel sem maradt le Márk

mögött akaratban és tudásban, de sajnos ez nem volt elég a vb-címhez, nagyon szép játékkal csiszolta ezüst színűre az érmét.

Bálint Zoltán hihetetlen kemény csatát vívott olasz ellenfelével mind pszichikai, mind fizikai értelemben, és az utolsó másodpercben bekapott egy ponttal maradt alul a hazai versenyző mögött. Laurincz Boglárka volt a csapat utolsó pástra lépő tagja a mai napon, aki Világ- és Európa Bajnokhoz méltó meccset vívott, és immár kétszeres világbajnoknak mondhatja magát.

Szombaton még egy Békés megyeiversenyző lép pástra, Harangozó Gábor, aki már szintén az aranyéremért küzd majd. Az eddigi mérleg tehát 11 érem, amiből 6 bronz, 2 ezüst és kettő arany, egynek a színét pedig még nem tudjuk.

Galléria

Új hozzászólás