Újabb kihívás, ezúttal Soroksáron

Zsinórban nyolcadik bajnoki sikerükért küzdenek majd a lilák.

Nincs idő pihenésre, folytatódik a mérkőzések sorozata. Ezúttal Budapestre utazunk, ahol a Merkantil Bank NB II Liga 14. fordulójában – a Soroksár SC az ellenfél. A bajnoki tabella 8. helyén álló, fővárosi csapatnak eddig 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 7 vereséggel 16 pontot sikerült összehoznia.

A szerdai betli után van mit feldolgoznia a liláknak – bár a kitűzött célt ettől függetlenül elérték, hiszen a Liga Kupa középdöntőjébe került az elsősorban fiatal játékosokat kipróbáló Előre.

A számok vegyes eredményeket mutatnak, hiszen a két csapat egymás ellen eddig lejátszott két mérkőzéséből itthon nyertünk, míg idegenben vesztettünk. Nem lesz könnyű dolgunk az újabb idegenbeli mérkőzésen sem, hiszen a Soroksár – az előírásokat betartva – csak 30 darab belépőjegyet biztosíthat a vendég szurkolók részére.

A körülményektől függetlenül, ha a saját, eredményes, agresszív játékunkat tudjuk produkálni és amennyiben minden játékos a maximumot nyújtja, akkor sikerülhet a három pontot ismét begyűjteni. Annál is inkább, hiszen az őszi szezonból ezen kívül már csak egy meccs van hátra és a tabella első öt helyének sorsát, jelen pillanatban szinte csak az egymás elleni eredmények és a gólarányok határozzák meg – így aztán igen nagy jelentősége lehet minden egyes megszerzett bajnoki pontnak.

Bényei eltiltását tölti, Prasler sérült és Viczián sem teljesen egészséges. Az összecsapást Fábián László vezeti, segítői pedig Galán Roland és Punyi Gyula lesznek.

Galléria

Új hozzászólás