Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

370 kilométer a mozgás öröméért

Ezt a kihívástt vállalták és teljesítették az elmúlt napokban a mozgás hírnökei. A Megyefutás elnevezésű kampányon Tóth László és csapata vasárnap délután ért célba.

A csapat hét napon keresztül járta a megyét, hogy átadja a mozgás örömét. Tóth László futónagykövet szerint a hangulat nagyon jó volt, bármerre is jártak, meglepetésére sokkal jobb volt a fogadtatás, mint amire számított, hiszen sok iskolás gyerek, illetve amatőr futó csatlakozott, szinte minden településen ilyen 50-60, sőt valahol 80 gyerek kapcsolódott be a programba. A futók között akadtak egészen fiatalok is, Tóth Cintia, ha teheti, akkor rendszeresen eljár futni, elmondása szerint nagyon jól érezte magát, nagyon jó volt a közösség, ráadásul szép volt a táj is. 
 
Az akció a szervezők szerint sikeres volt, hiszen résztvevők mind nagyon lelkesek voltak és minden településen örömmel fogadták a sportolókat. Bunzel Lívia, Békéscsaba futónagykövete hatalmas élményként élte meg ezeket a napokat, hiszen nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtak, hiszen láthatták, hogy egyre többen mozognak, elindulnak futni, és ezen van a hangsúly. 
 
A Megyefutás folytatja a megkezdett utat, az esemény megálmodói jövőre is megteszik majd a több száz kilométeres távot, ezzel is tovább hirdetik az egészséges életmódot és mozgás örömét.
 
Szerkesztő: Tar Hajnalka
 
Operatőr: Fazekas Róbert
 
 
GallériaVideó

Új hozzászólás