Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Ha hétfő, akkor Sporthétfő! 6 egyesület mutatta meg magát a nagyérdeműnek.

Sportegyesületek a főtéren! Idén 8. alkalommal rendezték meg a sporthétfő elnevezésű családi programot. Az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a röplabda, tenisz vagy a judo.

A kétszeres magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE szombaton kezdte el a felkészülést az idei megmérettetésekre. Az első edzések mindig nehézségekkel járnak, ennek ellenére a BRSE nagyon fontosnak tartja azt, hogy részt vegyen a rendezvényen. Baran Ádám, az egyesület elnöke, a csapattal szembeni elvárásokról beszélt.

- A csapat felé az elvárás az,, hogy védje meg a bajnoki címét, az az triplázzon a magyar bajnokságban illetve szeretnénk megnyerni a magyar kupát is a klub történetében először valamint nemzetközi porondon is letenni a névjegyünket. - mondta el Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda SE elnöke

A nagy forróságban a folyamatos frissítéséről is gondoskodtak a szervezők, nem csak a sportolók, de az érdeklődők is limonádéval és gyümölcsökkel olthatták szomjukat. A kilátogatók a labdajátékokon kívül megismerkedhettek a Judo szépségeivel, ami egyike a hazánkban egyre népszerűbb küzdősportoknak.

- Immár 17 éve , hogy működik a sport egyesület sok sok országos bajnokunk, diák olimpiai bajnokunk, országos válogatott versenyzőink voltak és most arról tehetnünk nagy hát mit mondjak tanúbizonyságot, hogy odáig jutottunk, hogy lesz úgy néz  ki egy olimpikonunk aki most a Riói Olimpián városunkat fogja képviselni a judo sportágban - hangsúlyozta Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE elnöke

Az egyéni labdás játékok közül ezen a hétfőn a teniszezők képviseltették magukat. Hankó Bálint, a Békéscsabai Előre Tenisz Klub vezetőedzője a jövő reménységeiről beszélt.

- Van egy 14 éves lányunk a Petrovszki Lili ő most 15. a magyar ranglistán illetve hát kisebb korosztályokba vannak 10-11 évesek fiuk lányok vegyesen nagyon a ranglistán nem szerepelnek de remélem, hogy be fognak törni a válogatott szintre. - említette meg Hankó Bálint, a Békéscsabai Előre Tenisz Klub vezetőedzője

A Sporthétfő jövő héten, augusztus 17-én folytatódik, akkor többek között kosárlabda, labdarúgás, kerékpár és darts lesz a középpontban.

 

GallériaVideó

Új hozzászólás