Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Színes programok május 1-én a megyeszékhelyen

Békéscsabán négy helyszínen is várják a majálisozókat május elsején. A gazdag programkínálat lehető teszi, hogy korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást.

A délkeleti régió legnagyobb össztáncművészeti rendezvénye a főtéren foglal helyet három napon át, ahol táncegyüttesek, csoportok és táncműhelyek színpompás seregszemléje fogadja majd a kilátogatókat. Botta Tibor főszervező elmondta, május 1-én a viharsarki néptánc est során, Farkas Tamás rendezésében a megye legjobb táncegyüttesei közül a Tabán táncegyüttes, a Balassi táncegyüttes, a Körösmenti táncegyüttes Gyomáról, Békésről a Belencéres táncegyüttes is fellép.
A belvároson kívül a megújult pósteleki kastélyparkban retró majálissal várják az ünneplőket. A programok között szerepel májusfa állítás, gyerekeknek ügyességi vetélkedő, de lesz még sportvetélkedő a békéscsabai állatmenhelyért is. A harmadik helyszín a Széchenyi liget, ahol a Körösök Völgye Natúrpark szervezésében délelőtt 10 órától játékos programok és ligeti vásár várja a családokat. Baran Ádám munkaszervezeti vezető kiemelte, az idei majális jelmondata a következő „Jöjjön az egész család”. Ennek megfelelően színes programokkal várják az érdeklődőket, lesz zöld szemléletformáló program, hiszen az egyesületnek a fő profilja mindez, de gyakorlatilag a tradicionális programok az ugrálóvár, körhintától kezdve minden megtalálható lesz itt, többek között ügyességi vetélkedő, amely a családok kikapcsolódását és szórakozását garantálja majd.
Tíz év után a békéscsabai repülőtéren is kikapcsolódhatunk a munka ünnepén, ahol többek között családi bográcsozás, önvédelmi bemutatók, kirakodóvásár és a Jókai Színház produkciójának megtekintése mellett lehetőség lesz a repülőtér bejárására és sétarepülésre is.

 

Szerkesztő: Balázs Anett

Operatőr: Bucsai Ákos

 

Galléria

Új hozzászólás