Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Elfogások és őrizetbe vételek Békésben

Bolti lopás miatt került szabálysértési őrizetbe egy férfi, továbbá három körözött személyt fogtak el a rendőrök Békés megyében.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2014. május 8-án szabálysértési őrizetbe vett egy 62 éves férfit. Az orosházi B. László szeszesitalt lopott egy orosházi üzletből. A rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság 2014. május 8-án őrizetbe vett egy dombóvári férfit. A 37 éves F. István 2014. május 8-án a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen egy nemzetközi gyorsvonat utasaként jelentkezett belépésre. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a Dombóvári Járásbíróság és a Szekszárdi Törvényszék jármű önkényes elvétele bűntett, járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetése, valamint lopás bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. Ezért a férfi nem utazhatott tovább, előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, majd átadták a Gyulai Rendőrkapitányság nyomozóinak.

 

Két körözött személyt fogtak el 2014. május 8-án a Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrei. A 19 éves újkígyósi B. Szilveszter körözését a Gyulai Törvényszék rendelte el. A férfit elfogását követően Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. A 34 éves békéscsabai M. Mónikát pedig közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte a Gyulai Rendőrkapitányság. 

Galléria

Új hozzászólás