Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Díjkitűzés - 50 ezer forint a nyomravezetőnek

A Gyulai Rendőrkapitányság 04030/382/2014.bü. számon büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki motoros fűkaszát és szerszámokat lopott el egy melléképületből Kétegyházán.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2014. április 17-e és 2014. április 22-e között Kétegyházán, a Filimon Sirbu utca 10. szám alatt betört egy melléképületbe, mely az önkormányzat tulajdonában van. A helyiségből eltulajdonított egy STIHL FS-400 típusú benzinmotoros fűkaszát, valamint egy darab kapát, illetve egy darab lapátot. A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon (Gyula, Béke sugárút 51.) vagy az Eleki Rendőrőrsön, illetve hívja a 06-66-361-644-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.
 

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 50.000 (ötvenezer) forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a kitűző fenntartja.

Galléria

Új hozzászólás