Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Budapest Bank 19.Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túra: Békéscsabai - Aradi szervezők friss hírei a határegyeztetőről

Szigorítások a határon – 1 órával későbbi rajt Aradon. A migráns és terror veszély miatt a Román határőrizeti szerveknél bevezetésre került a kötelező és személyes igazoltatás.

Így a versenyünk megrendezésében is nagy fegyelmezettséget igénylő intézkedéseket kell végrehajtanunk, úgy a résztvevők, mint a rendezők részéről.

Békéscsabán május 20. 15 órától 22 óráig várjuk a benevezett sportolókat a Szent Györgyi Albert Gimnázium és Szakközépiskola aulájába (Békéscsaba, Gyulai út 53-57.), ahol most nem lesz gyorsított határátléptetés – de csak az kaphat rajtszámot, aki leadja az úti okmányát (útlevél vagy személyi igazolvány) a másnapi gyorsított határ-regisztráció elvégzéséhez.

Azok a versenyzők, akik pl.nem alszanak Aradon, a rajtszámuk leadása után kapják vissza az okmányukat Aradon, és reggel átvehetik a rajtnál. Békéscsabán a célban a Városházán, a kijelölt helyen kapja meg a sportoló az okmányát, a rajtszáma leadásával. Természetesen az okmányról mindenki kap egy másolatot, ami hitelesítve lesz, amivel a szállásbejelentkezés érdekében.

Csak a rendezőktől kapott – hivatalosan benevezett, rajtszámot kapott, REGISZTRÁLT SPORTOLÓK haladhatnak az úton.

BIZTONSÁG az úton:

az AutóMobil Körös Kft. 5 SKODA autóját figyeld – s velük célba érsz.

FONTOS:

A Kerékpártúra nem verseny: a megkülönböztetett sárga villogó lámpás autó mögött haladhatsz, mely a szakaszok előtt meghatározott sebességgel vezeti a mezőnyt.

ARADI RAJT 1 ÓRÁVAL KÉSŐBB

- Aradon a rajt 1 órával később: 10 órakor (román idő szerint) lesz, éppen a határátlépések miatt, így

- a KERÉPÁROS PIHENŐ után vasárnap a rajt 14:00 órakor lesz Medgyesegyházáról.

Békéscsaba főterére várhatóan 14:30-tól érkeznek a sportolók, ahol a Global Safe Services Kft jóvoltából a korábbi éveknél színesebb programok várják a hősöket és a kilátogatókat. Sportbemutatók – Gitárklub - LÉGVÁR – Hevesi Happy Band koncertje és TÜZIJÁTÉK zárja a Budapest Bank 19. Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túrát, Békéscsaba Önkormányzata kiemelt támogatásával, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club rendezésében.

Még jelentkezünk, figyeld napi híreinket a facebookon is.

Galléria

Új hozzászólás