Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Sporthétfő

Ismét Sporthétfőt rendeztek Békéscsabán, a főtéren. Ez alkalommal is több városi Sportegyesület sorakozott fel, hogy bemutassák az általuk űzött sportot a nagyközönségnek. 

A Sporthétfő célja, hogy a városban aktívan működő sportegyesületek bemutatkozhassanak az itt élőknek és azoknak is, akik csak átutazóban vannak Békéscsabán. Ez alkalommal a hamarosan első születésnapját ünneplő Magyar Szablyavívó Iskola is képviseltette magát.

A mi iskolánk 2015. szeptember 15-én alakult, tehát egy elég fiatal iskoláról beszélünk, szablyavívó iskoláról. Ez által minden lehetőséget megragadunk arra, hogy meg tudjuk mutatni, hogy vagyunk, létezünk, próbáljuk behívni a fiatalokat, időseket, még idősebbeket, hiszen maga a vívás, mint harcművészet, mint mozgáskultúra mindenkinek lehetőséget ad egy kicsit arra, hogy elmerüljön benne. mondta el Trényi Péter vezető Magyar Szablyavívó Iskola

A békéscsabai spinning klub először jelent meg a Sporthétfőn, hiszen az ehhez a sportághoz szükséges gépek folyamatos használatban vannak az edzéseken, de a hétfői rendezvény miatt kölcsön vettek egy spinnert. 

Mi azt hirdetjük, hogy kortól és nemtől független és tényleg nagyon széles célcsoport jár hozzánk. Igazából a fiatalokat most nem tudjuk megmozgatni, mert valamiért a fiatalok, vagy úgy mondom, hogy a 20 év alattiak nem nagyon járnak, de hát nyilván ugye az iskola meg a továbbtanulás az fontosabb. Jellemzőbb inkább a 30 feletti korosztály, aki jár hozzánk. 30, 40 sőt 50 év körüliek nagyon szeretik, különböző kormányhivatalok, vagy ilyen hivatali dolgozók szeretnek nálunk újjászületni. -tette hozzá Ijjasné Róta Annamária edző Spinning Klub-Békéscsaba

Idén még két Sporthétfőn vehetnek részt Békéscsaba Főterén. Augusztus 15-én többek között az amerikai fociról tudhatnak meg többet az érdeklődők.

GallériaVideó

Új hozzászólás