Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Adománygyűjtés Kétkeréken

Jótékonysági motoros túrát szervez a „motoros árvák” javára, a Motorosok a Motorosokért Közhasznú Alapítvány, mely a gyulai állomása mellett, tett egy kis kitérőt a békéscsabai Motoros Bárhoz.

A motorosok, az adománygyűjtő túra ötödik napján kaptak egy felkérést, hogy a Gyulához közel lévő Megyeszékhely Motoros Bárjába is látogassanak el, ha tehetik, ugyanis ott is akad pár adományozó, aki szívesen dob pénzt a már klasszikussá vált adománygyűjtő marmonkannába.

A motorosoknak az árván maradt gyermekeinek a támogatását tűztük ki célul. Létezik egy alapítvány, a Motomot Alapítvány és ők ezeket a motoros árvákat támogatják. Ács Zoltán minden évben az ország szélét körbemotorozza. Mi úgy gondoltuk, hogy támogatjuk ezt a kezdeményezést. Felajánlottuk Ács Zoltánnak, illetve az alapítványnak, hogy mivel a mai napon érkezett Gyula városába és mi közel vagyunk Gyulához, így ha van rá lehetőség jöjjön át Békéscsabára, ismerje meg városunkat. Itt is szerveztünk egy adománygyűjtést, aminek az a célja, hogy támogassuk az árvákat és a támogatókat megvendégeljük egy bográcsos vacsorával. - mondta el Huszka Gabriella üzemeltető Motoros Bár

A gyűjtés már évekkel ezelőtt kezdődött, Ács Zoltán és baráti köre, több motoros társuk tragédiája után úgy döntött, hogy az árván maradt gyerekek segítésére felújít egy motort, melyet később elárvereztek. A befolyt összeg és egyéb adományok segítségével 8 árva családnak tudtak adni 100-100 ezer forintot karácsonyra. Idén egy ország-körbejárással gyűjtenek adományokat.

Gyakorlatilag a megálló pontokon, mint most itt is, kaptunk egy meghívást. Egy nagyon kedves hölgy keresett meg facebookon és említette, hogy van egy kedves kis helyük, ahova motorosok járnak, ebbe a bárba. Szeretnének minket megvendégelni egy jó kis bográcsossal, hogy találkozzunk az itteni motorosokkal akik, ha minden igaz, egy kis gyűjtést már szerveztek. Van nekünk egy nagyon kedves kis kannánk, ami úgynevezett gyűjtő és abba bárki, bárhol beletehet bármilyen összeget és van egy számlaszáma a Motamot-nak, arr folyamatosan lehet küldeni adományokat. -tette hozzá Ács Zoltán szervező Motorostúra a „Motoros Árvák” Javára

A gyűjtés után egy közös bográcsos vacsora mellett ismerkedtek a motorosok, közben egy koncertet is hallhattak a résztvevők.

 

GallériaVideó

Új hozzászólás