Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Elzárás az édesanyjukat zaklatóknak

Elzárásra ítélte a bíróság azokat a férfiakat, akik a rendőrség távoltartó határozatában foglaltak ellenére megjelentek édesanyjuk házánál és kiabáltak az idős nőkkel.

Békéscsabai Rendőrkapitányság 2014. május 15-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit. Az 58 éves K. Pál megjelent édesanyja házánál és kiabálni kezdett az idős nővel. Mivel a férfi megszegte a rendőrség 2014. május 14-én hozott ideiglenes megelőző távoltartó határozatának szabályait, a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és bíróság elé állította.  A Gyulai Járásbíróság 2014. május 16-án 10 nap szabálysértési elzárással sújtotta.  Távoltartás szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt állított bíróság elé a Szeghalmi Rendőrkapitányság egy okányi férfit. Az 49 éves M. Zoltán szintén édesanyját zaklatta. Az elmúlt napokban többször összeszólalkozott az idős asszonnyal, akitől rendszeresen pénzt követelt italra. A rendőrkapitányság 2014. május 14-én és 16-án is ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltotta meg neki, hogy édesanyját felkeresse, vele a kapcsolatot felvegye. Ennek ellenére ezt megtette, ezért a Szeghalmi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és bíróság elé állította. A Gyulai Járásbíróság 2014. május 19-én az okányi M. Zoltánt 10 nap szabálysértési elzárás letöltésére kötelezte. 

 

Galléria

Új hozzászólás