Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Adománygyűjtést szervez a Békéscsabai Női Kézilabda Sport Egyesület

A Békéscsabai Női Kézilabda Sport Egyesület adománygyűjtést szervez a szombati Ferencváros elleni mérkőzésen. A mérkőzés alatt meleg ruhákat és cipőket várnak, melyeket a rászorulóknak juttatnak majd el.

A Békéscsabai NKSE a szombati Ferencvárosi Torna Club női kézilabda csapat elleni mérkőzésén adománygyűjtést szervez a rászorulók részére. A csapat kéri a szurkolókat, hogy aki teheti, hozzon magával meleg téli ruhát, cipőt és vegyen részt a „Szurkolj, segíts!” jótékonysági akciósorozatban. A tavaszi szezonban tíz alkalommal játszik hazai pályán a békéscsabai női kézilabda csapat, az akciósorozatot így tíz részesre tervezik.

- Most a hideg idő alkalmával nyilván kabátokat, meleg sapkát, lábbelit, erre fogunk majd fókuszálni, mint ahogy említette Herceg Tamás úr, a tavasz folyamán pedig újabb ötleteket fogunk majd kitalálni, és ezeket szintén majd próbáljuk széles körben propagálni és reméljük, hogy a szurkolók is mellénk állnak ebben az akcióban. – mondta el Szabó Károly, az Előre NKSE elnöke

A tervek szerint a továbbiakban a beteg gyermekek és idősek számára is szerveznek gyűjtéseket az akciósorozat keretében.

- 10 alkalommal játszik majd itthon a csapat, és hogyha a szurkolókat megérinti ez a kezdeményezés, akkor én azt hiszem, hogy a továbbiakban is gondolkodhatunk ilyen akciókra. Két fontos dologról van szó, egyrészt szeretnénk, hogy a csapat bent maradjon az élvonalban és megerősödve küzdhessen ősztől az MB1-ben, a másik pedig az, hogy a sport és a szolidaritás, a közjó összefüggéseit szeretnénk kihasználni. – hangsúlyozta Herczeg Tamás szociális tanácsnok

A rászorulók a Családsegítő és Gyermekjóléti Központnál és az Egyensúly AE Egyesületnél jelezhetik igényüket az adományra, jövő héten szerdán pedig a piacon is ruhaosztásra kerül majd sor.

GallériaVideó

Új hozzászólás