Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Január 21-én adománygyűjtést szervez a Zsaruellátó csoport Békéscsabán

Adománygyűjtést szervez a Zsaruellátó csoport a békéscsabai bevásárló központban január 21-én. Mindenkitől szívesen fogadnak tárgybeli adományokat, vagy minden olyan érdeklődőt, aki köszönetét szeretné kifejezni a határon szolgálatot teljesítő rendőröknek, katonáknak.

A Zsaruellátó csoport egy országos kezdeményezés, mely a határon szolgálatot teljesítő hivatalos szervek munkáját támogatja. A csoport szombaton Békéscsabán is adománygyűjtést szervez. Hangsúlyozzák, hogy nem azért gyűjtenek, mert nincsenek megelégedve az ellátásukkal, hanem csak jó szándékukat akarják kifejezni.

- Ez a gyűjtés ez azért van, hogy az átlagemberek megtudják valamilyen úton, módon, akár egy kedves üzenettel vagy egy apró adománnyal köszönni a határon szolgálatot teljesítőknek a munkáját. Itt nem azért van ez a gyűjtés, mert nem vagyunk megelégedve az ellátássukkal, egyszerűen csak a jó szándékukat szeretnék a civil emberek kifejezni a határon szolgálatot teljesítőknek. Ezzel kapcsolatosan lesz most egy nagy gyűjtésünk Békéscsabán a Csaba Centerben a földszinten a Spar áruháznál most szombaton, tehát 2017. január 21-én reggel 9 órától délután 5 óráig várjuk az adományokat. Ott lesznek önkénteseink, akik igazából szórólapokon fogják tájékoztatni a civil embereket arról, hogy milyen adományokat várunk. – mondta el Huszka Gabriella, a békéscsabai Zsaruellátó csoport koordinátora

Akik más időpontban szeretnék támogatni a határon szolgálatot teljesítő rendőröket, katonákat, azok Békéscsabán a Motoros Bárban megtehetik, hiszen ezen a helyen egész évben várják a felajánlásokat. Pénzt nem, csak tárgybeli adományokat fogadnak el, az összegyűjtött termékeket pedig saját költségen szállítják el arra a határ részre, ahol szükség van rá.

- Elsősorban meleg italokat, tehát kávé, tea, citromlé, cukor, vény nélküli gyógyszerek, fájdalomcsillapító, illetve megfázás elleni gyógyszerek, illetve a nagy hidegre való tekintettel plédet és termoszt, amit szívesen fogadunk. De ezen kívül bármilyen adománnyal jönnek az emberek, elfogadjuk. és örömmel visszük majd ki a határon szolgálatot teljesítők részére. – hangsúlyozta Huszka Gabriella, a békéscsabai Zsaruellátó csoport koordinátora

GallériaVideó

Új hozzászólás