Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megyei rendőr a világbajnokságon

Dániában méretteti meg magát az erőemelő útlevélkezelő. A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségen szolgálatot teljesítő Csüllög Béla 282,5 kilogrammos teljesítményével a fekvenyomás magyar bajnoka.

Világbajnokságra készül a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség határrendésze, Csüllög Béla r. őrmester. A 25 éves vésztői útlevélkezelő 12 éve foglalkozik erőemeléssel, junior korcsoportban és felnőttként is számos szép eredménnyel büszkélkedhet. Csehországban és Ausztriában junior világbajnokságokon fekvenyomásban szerzett bronzérmeket. Felnőtt magyar bajnoki versenyen 2013-ban második helyezést ért el, míg idén 282, 5 kilogrammos teljesítményével győzött. Szintén idén tavasszal Romániában nemzetközi versenyt nyert, magyar, román és bolgár versenyzők között diadalmaskodott. Hivatásos szolgálatát 2011-ben kezdte, a Mr. Zsaru versenyen az erőemelők között fekvenyomásban eddig háromszor bizonyult a legjobbnak. A Marvel Team kiválósága 2014. május 22-én Dániába utazik, ahol világbajnokságon méretteti meg magát. A vésztői klub tagjai egyébként idén 5. alkalommal nyerték meg a magyar bajnokság csapatversenyét és helyi versenyeken is rendszeresen jól szerepelnek. Az évente Vésztő-Mágoron megrendezett „Sárrét Toldija” címért folyó megmérettetést Csüllög Béla r. őrmester egymás után négy alkalommal nyerte meg, így ezen a versenyen már többször nem indult. Kiváló teljesítménye alapján a „Sárrét Örökös Toldija” cím birtokosa.

 

Galléria

Új hozzászólás