Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Kettős jubileumát ünnepelte az Év Sportolója és az Év Embere díjak kiosztása

Kettős jubileumát ünnepelte az Év Sportolója és az Év Embere díjak kiosztása. Idén a jeles eseménynek a Békéscsabai Jókai Színház adott otthont.

Az év sportolója díjat negyvenedik, az év embere díjat pedig már tízedik alkalommal osztották ki. A díjazottak egy szakmai zsűri összesített szavazatai alapján nyerték el a díjakat, egyéniben női és férfi kategóriában, csapatban, valamint utánpótlásban. Minden évben más város a partnere a rendezvénynek, idén a díjátadónak Békéscsaba adott otthont.

- Gyakorlatilag egy olyan rendezvényen vagyunk itt most jelen pillanatban, ami a Békés Megyei Hírlap életében négy évtizedes hagyományra tekint vissza. Négy évtizeddel ezelőtt találták ki a kollégáink, hogy először megszavaztatják az olvasókat arról, hogy kik voltak az előző esztendő legjobbjai, most gyakorlatilag egy szakmai zsűri választotta ki a díjazottakat egyéniben, csapatban, illetve utánpótlásban adunk át elismeréseket. – mondta el Pocsaji Richárd, a Békés Megyei Hírlap főszerkesztője

A sportolók mellett az év embere díjat is kiosztották - ez a hagyomány tíz éves múltra tekint vissza.

- Az év embere kezdeményezésünk, az tíz esztendeje indult, gyakorlatilag minden héten, pénteken mutatunk be a Békés Megyei Hírlapban olyan embereket, akik az adott héten az adott időszakban valamilyen területen nagyot alkottak, legyen az akár, oktatás, kultúra, akár sport, tudományok, gyakorlatilag bármi. Ezekből az emberekből ötven szokott megjelenni egy-egy esztendőben, utána az év végén az olvasóink a lapból kivágott szelvényeken, illetve a Beol.hu hírportálon szavazhatnak arra, hogy szerintük ki volt a legjobb az előző esztendőben, ki érdemli meg az év embere címet. A két szavazás végeredményét összesítjük, és a helyezési számok alapján dől el. Ebben az esztendőben egyébként egy újkígyósi fiatal, Makoviczki Ákos az, aki átveheti ezt az elismerést. – hangsúlyozta Pocsaji Richárd, a Békés Megyei Hírlap főszerkesztője

A szavazatok alapján, kategóriánként az első három sportoló és csapat vehette át az elismeréseket.

GallériaVideó

Új hozzászólás