Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Gyanús növényi törmelék és lefoglalt pótkocsi a határon

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A gyulai közúti határátkelőhelyen kábítószer gyanús anyagot találtak és körözés alatt álló pótkocsit foglaltak le a határrendészek.

Békés megyében 2014. május 20-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
A Gyulai Rendőrkapitányság 2014. május 20-án őrizetbe vett egy török állampolgárt. A 46 éves Ö. Ahmet 16 óra 15 perc körül az általa vezetett tehergépkocsival a gyulai határátkelőhelyen jelentkezett belépésre. Ellenőrzésekor a jármű fülkéjében lévő utazótáskában több zacskó zöld növényi törmeléket találtak az egyenruhások. A kábítószergyanús anyagot a rendőrség lefoglalta és szakértői vizsgálatra küldte. A török állampolgár ellen a Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
A gyulai közúti határátkelőhelyen 2014. május 20-án 10 óra 30 perc körül kilépésre jelentkezett egy román állampolgár egy holland honosságú járműszerelvénnyel. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a szerelvény pótkocsiját a holland hatóságok körözik. A vontatmányt ezért a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség lefoglalta. 

Galléria

Új hozzászólás