Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Idén is lesz Megyefutás

Tóth László, a Budapesti Sport Iroda békéscsabai futónagykövete már évek óta megteszi ezt a közel 600 kilométeres távot azért, hogy az egészséges életmódot népszerűsítse. A túra Békéscsaba főteréről indul majd.

Az alapötlet a futónagykövettől indult 2013-ban, és néhány hónap elteltével valósággá is vált. A 2014-es első Megyefutás óta a résztvevők száma folyamatosan nő - tavaly már a háromezres határt is túlszárnyalta. Az esemény Békéscsaba számára is nagyon fontos, ezt Kiss Tibor alpolgármester is kihangsúlyozta.

A Szent István térről indul a futás március 8-án 9 órakor és már az első napon több mint 61 kilométert tesznek majd meg a kalandvágyó futók - ezzel egészen Kétsopronyig jutnak majd el. Ez a nap lesz a leghosszabb, de 50 kilométer szinte minden nap meg lesz az április 8-i békéscsabai befutóig. 

GallériaVideó

Új hozzászólás