Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Előzetes letartóztatásban a késelő

Békéscsabán, az egyik söröző kerthelyiségében két férfit szúrt meg a 36 éves T. Norbert. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést ellene.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytatott a 36 éves T. Norbert ellen, aki 2013. december 20-án az egyik békéscsabai sörözőben szóváltásba keveredett két férfivel. A vita közben egy kb. 20 cm pengehosszúságú késsel az egyik férfit hason szúrta, a másik férfit pedig a felkarján sebesítette meg. A hason szúrt sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők, a karon szúrt férfi sérülése 8 napon belül gyógyuló volt. A gyanúsított elmenekült a helyszínről, ezért a rendőrség jelentős erőkkel kereste. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának rendőrei a főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztálya segítségével 2013. december 21-én 20 óra körül Békéscsabán, egyik ismerőse lakótelepi lakásában fogták el a rendőrök elől rejtőzködő T. Norbertet. A 36 éves békéscsabai férfit a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, melyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt. Az ügyben indult nyomozást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya 2014. május 22-én lezárta és a nyomozás iratait a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben vádemelési javaslattal küldte el a Békés Megyei Főügyészségre. 

Galléria

Új hozzászólás