Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Ütközés, visszairányítás és ittasság gyanúja

Hírösszefoglaló a Békés megyében 2014. május 22-én történt rendőri intézkedésekből.

Békés megyében 2014. május 22-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, a Teleky utcában 16 óra 10 perc körüli időben egy tolató személygépkocsi vezetője elütött egy kerékpáros gyermeket. A fiú megsérült, sérülése az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.
A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2014. május 22-én 13 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy moldáv állampolgár. A 37 éves nő ellen korábban az olasz hatóságok beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, ezért a határrendészek visszairányították Romániába.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2014. május 22-én 14 óra 30 perc körül előállítottak egy gyomaendrődi nőt, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. A nőt Gyomaendrődön, a Kossuth utcában ellenőrizték a járőrök. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért további vizsgálatra előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. Az újabb légalkohol méréseket azonban nem lehetett elvégezni, mivel a nő nem tudta úgy kifújni a levegőt, hogy az eredmény értékelhető legyen. A rendőrök ezért az egyik orvosi rendelőbe vitték mintavételre, majd mivel a vezetői engedélyét korábban egy másik ügyben a jogerős bírósági határozat meghozataláig bevonták, engedély nélküli vezetés miatt bírság megfizetésére kötelezték. 

Galléria

Új hozzászólás