Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Sakk-matt

64 fő nevezett a 23. megyei korcsoportos, egyéni sakkbajnokságra.

A korcsoportokban pontegyenlőség esetén a helyezéseknél mezőnyérték számítás, a bajnoki címért pedig rájátszás döntött. Meghívott játékosként két aradi játékos is részt vett a versenyen és különdíjban részesültek.  A legkisebbek versenyében meggyőző játékkal, pontelőnnyel győzött Vaszkó Szabolcs békéscsabai játékos az orosházi Kocmar Dániel előtt. Biztos kézzel vezette figuráit az orosházi Leszkó Bence is és hibátlan teljesítményt nyújtott a legnagyobb létszámú mezőnyben. A harmadik korcsoportban rájátszás döntötte el a bajnoki címet Szokolai Róbert javára. Varga Tamás és Kunos Zoltán egyaránt 2,5 pont előnnyel nyerték csoportjukat.

A lányoknál a szarvasi Plentri Panna, Petrás Márta, Pekár Edina, az orosházi Kocmar Kitti és a dévaványai Fekete Ágnes szerezte meg a bajnoki címet. Fodor Sándor tulajdonos által felajánlott Park Kupát a legnagyobb létszámú csoportok győztesei: Vaszkó Szabolcs és Leszkó Bence nyerte el.

Galléria

Új hozzászólás