Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Adomány Határok Nélkül

Harmadik alkalommal szervez adománygyűjtést a kárpátaljai rászorulók részére a békéscsabai Bonnyai Sándor és testvére. Tavaly ezzel a kezdeményezéssel 212 gyermeknek sikerült tanszereket összegyűjteni a szeptemberi iskolakezdéshez.

 

Az elmúlt évektől eltérően az idén támogatói jegyek vásárlásával csatlakozhatnak az adományozók a kezdeményezéshez, ugyanis a segélyszervezetek idén nem vállalkoznak az adományok átvitelére a határon. A megye több pontján lehet 500-, 1500-, és 5000 forintos támogatói jegyet vásárolni.

 

Bonnyai Sándor

szervező

 

„Ezeknek a támogatói jegyeknek a teljes összege a gyermekeket fogja szolgálni, én magam fogom Ukrajnában megvásárolni a tanszereket, amelyeket testvéremmel közösen kiporciózunk és kiosztunk a gyerekeknek. Természetesen erről folyamatosan beszámolunk a közösségi oldalon, illetve a helyi médiának köszönhetően itt Békéscsabán is.”

 

A szervezők kötelesességüknek érzik, hogy segítsenek az olyan gyerekeken, akik önhibájukon kívül a háború áldozatául estek.

 

Bonnyai Sándor

szervező

 

„Testvéremmel, illetve más támogatókkal együtt gondolkodva arra jutottunk, hogy ne halat adjunk, hanem adjunk egy olyan eszközt a kezükbe, amivel lehetőséget adunk arra, hogy ki tudjanak törni ebből a mélyszegénységből, ki tudjanak törni ebből a putrikárdékából. Szerintem ezt Békéscsaba város lakói is megérezték ennek a küldetésnek a lényegét, így tanszereket kezdtünk el gyűjteni három éve. Tavaly 212 gyereknek a táskáját töltöttük meg tanszerekkel, és idén is szeretnénk minél több gyereknek megtölteni a táskáját megfelelő mennyiségű és minőségű tanszerekkel.

 

A támogatói jegyeket a város több pontján is meg lehet vásárolni, még augusztus 28-ig. A részletes listát megtalálhatják a Csaba TV Facebook oldalán.

GallériaVideó

Új hozzászólás